ΠΑΟΚ

Κορονοϊός – ΠΑΟΚ: «Η υγεία μας δεν είναι παιχνίδι» (vid)

Ο ΠΑΟΚ μέσω ενός βίντεο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα στις δύσκολες ημέρες, που περνά ο πλανήτης λόγω του κορονοϊού. Στον Δικέφαλο, που φυσικά οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και οι παίκτες πήραν μαζεμένα ρεπό ώστε να μείνουν σπίτι και να προστατευτούν, έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα. «Η υγεία μας δεν είναι παιχνίδι»....
Κορονοϊός – ΠΑΟΚ: «Η υγεία μας δεν είναι παιχνίδι» (vid)

Ο ΠΑΟΚ μέσω ενός βίντεο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα στις δύσκολες ημέρες, που περνά ο πλανήτης λόγω του κορονοϊού.

Στον Δικέφαλο, που φυσικά οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και οι παίκτες πήραν μαζεμένα ρεπό ώστε να μείνουν σπίτι και να προστατευτούν, έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα. «Η υγεία μας δεν είναι παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συγκλονίζουν οι οπαδοί της Νάπολι! Τι έκαναν για να δώσουν κουράγιο (video)

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our health is not a game! Keep calm and stay at home! #PAOKFamily #coronavirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – ΠΑΟΚ: «Η υγεία μας δεν είναι παιχνίδι» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.