ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Πάτρα: Επιτέθηκαν σε διαβητικό που τους είπε να μείνουν σπίτι (vid)

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα ανάμεσα σε διαβητικό άνδρα και θαμώνες μίας κλειστής καφετέριας. Ειδικότερα, σε γνωστή καφετέρια της πλατείας, όπου ήταν κλειστή, κάθονταν κόσμος στα τραπεζοκαθίσματα. Εκείνη την ώρα πέρασε από το σημείο ένας διαβητικός και τους έκανε παρατήρηση λέγοντας τους ότι έπρεπε να μείνουν στο σπίτι...
Κορονοϊός – Πάτρα: Επιτέθηκαν σε διαβητικό που τους είπε να μείνουν σπίτι (vid)

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα ανάμεσα σε διαβητικό άνδρα και θαμώνες μίας κλειστής καφετέριας.

Ειδικότερα, σε γνωστή καφετέρια της πλατείας, όπου ήταν κλειστή, κάθονταν κόσμος στα τραπεζοκαθίσματα. Εκείνη την ώρα πέρασε από το σημείο ένας διαβητικός και τους έκανε παρατήρηση λέγοντας τους ότι έπρεπε να μείνουν στο σπίτι τους. Αμέσως αυτοί αντέδρασαν και άνδρας από την παρέα, σηκώθηκε και τον κλώτσησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: 103 τα νέα κρούσματα – 8 διασωληνωμένοι (vids)

Το συμβάν έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να επιληφθεί της υπόθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Πάτρα: Επιτέθηκαν σε διαβητικό που τους είπε να μείνουν σπίτι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.