MEDIA

MasterChef 4: Ο αρχηγός της ομαδικής και το πλεονέκτημα (vid)

Το MasterChef 4 είναι το παιχνίδι των ανατροπών και οι κριτές λίγο πριν ξεκινήσει το τεστ δημιουργικότητας ενημέρωσαν τους παίκτες για το νέο πλεονέκτημα. Ο Δημήτρης ήταν ο νικητής του Mystery Box και όπως είναι φυσικό η Μαρία δεν έκρυψε τη χαρά της για το αμόρε της. Οι κριτές αποκάλυψαν και το… νέο πλεονέκτημα του...
MasterChef 4: Ο αρχηγός της ομαδικής και το πλεονέκτημα (vid)

Το MasterChef 4 είναι το παιχνίδι των ανατροπών και οι κριτές λίγο πριν ξεκινήσει το τεστ δημιουργικότητας ενημέρωσαν τους παίκτες για το νέο πλεονέκτημα.

Ο Δημήτρης ήταν ο νικητής του Mystery Box και όπως είναι φυσικό η Μαρία δεν έκρυψε τη χαρά της για το αμόρε της.

Οι κριτές αποκάλυψαν και το… νέο πλεονέκτημα του νικητή του τεστ δημιουργικότητας και ξάφνιασαν όλους τους παίκτες.

Ο σεφ που θα κερδίσει τη δοκιμασία θα είναι αυτόματα ο αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 4 και μάλιστα θα έχει ασυλία σε περίπτωση που τελικά η ομάδα του θα χάσει.

MasterChef 4- Το πιάτο που δίχασε του κριτές

Το πιάτο που Γιώργου στο τεστ δημιουργικότητας ήταν αυτό που μπέρδεψε τους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θεώρησαν πως ήταν μία από τις καλύτερες προσπάθειες του παίκτη.

Αυτό όμως δε συνέβη και στην περίπτωση του Πάνου Ιωαννίδη. «Η γεύση είναι υποκειμενική και είναι ένα πιάτο που δε μου άρεσε καθόλου. Ενδεχομένως είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ο Γιώργος μας παρουσιάζει συνήθως πολύ ωραία πιάτα. Είναι καθαρά υποκειμενική η γνώμη μου. Μη στεναχωρηθείς», ήταν τα λόγια του σεφ.

Διαβάστε επίσης- MasterChef 4: «Βγάλε τα παντελόνια σου και φόρα φούστα»

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 4: Ο αρχηγός της ομαδικής και το πλεονέκτημα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.