ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζάκης: «Μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα με τον κορονοϊό»

Ο επιδημιολόγος Άγγελος Χατζάκης μίλησε για την έλλειψη αντιδραστηρίων, η οποία προκαλεί προβλήματα στον εργαστηριακό έλεγχο έχοντας δημιουργήσει πλασματικό αριθμό κρουσμάτων. Επίσης είπε ότι πολύτιμα συμπεράσματα αντλούνται από τις χώρες στις οποίες η επιδημία έχει τελειώσει ενώ εκτίμησε ότι μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα με τον κορονοϊό αν και προειδοποίησε για επανάκαμψη του ιού...
Χατζάκης: «Μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα με τον κορονοϊό»

Ο επιδημιολόγος Άγγελος Χατζάκης μίλησε για την έλλειψη αντιδραστηρίων, η οποία προκαλεί προβλήματα στον εργαστηριακό έλεγχο έχοντας δημιουργήσει πλασματικό αριθμό κρουσμάτων.

Επίσης είπε ότι πολύτιμα συμπεράσματα αντλούνται από τις χώρες στις οποίες η επιδημία έχει τελειώσει ενώ εκτίμησε ότι μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα με τον κορονοϊό αν και προειδοποίησε για επανάκαμψη του ιού τον ερχόμενο Οκτώβρη-Νοέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Koρονοϊός: Αμερικανοί έκαναν το πρώτο εμβόλιο σε άνθρωπο

«Ο κορονοϊός έχει επιδημία λήξεως υποστήριξε και μάλιστα σύντομα. Η Κίνα τελείωσε καθώς και η Κορέα. Σε δύο μήνες έτρεξε η επιδημία στην Κίνα στην Κορέα 1.5 μήνα. Από εμπειρικά παραδείγματα βλέπουμε ότι αυτές οι επιδημίες έχουν ημερομηνία λήξεως» υποστήριξε ο καθηγητής στο Open.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χατζάκης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζάκης: «Μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα με τον κορονοϊό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.