ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το καλοκαιρινό στοίχημα του Ρόκα

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Το καλοκαίρι πολλά μπορούν να αλλάξουν. Προ ημερών το Sportime είχε αναφέρει ότι η ενδεκάδα την επόμενη σεζόν ενδέχεται να είναι διαφορετική ακόμα και κατά επτά πρόσωπα! Αν συμπεριλάβουμε, μάλιστα, και παίκτες που έχουν δευτερεύοντα ρόλο, οι προσθαφαιρέσεις θα είναι πολύ περισσότερες. Ρόλο πρωταγωνιστή φυσικά σε όλα αυτά θα...
Παναθηναϊκός: Το καλοκαιρινό στοίχημα του Ρόκα

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Το καλοκαίρι πολλά μπορούν να αλλάξουν. Προ ημερών το Sportime είχε αναφέρει ότι η ενδεκάδα την επόμενη σεζόν ενδέχεται να είναι διαφορετική ακόμα και κατά επτά πρόσωπα! Αν συμπεριλάβουμε, μάλιστα, και παίκτες που έχουν δευτερεύοντα ρόλο, οι προσθαφαιρέσεις θα είναι πολύ περισσότερες.

Ρόλο πρωταγωνιστή φυσικά σε όλα αυτά θα έχει ο Τσάβι Ρόκα. Εκείνος κάνει τις διαπραγματεύσεις σε πρώτη φάση για μεταγραφές, αποχωρήσεις ακόμη και ανανεώσεις. Θα κριθεί, λοιπόν, γι’ αυτό που θα δημιουργήσει. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμη που θα παίξει ρόλο πέρα από το εάν κάνει καλά deals σε οικονομικό επίπεδο ή προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήραν τα GPS οι παίκτες

Θα πρέπει να διατηρήσει έως έναν βαθμό και το ελληνικό στοιχείο. Προς το παρόν ο Παναθηναϊκός με τον Τσάβι Ρόκα τεχνικό διευθυντή έχει κάνει πέντε μεταγραφές. Οι Ανουάρ, Νάγκι και Αγιούμπ αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ οι Καρλίτος και Βέλεθ έχουν κλείσει για το καλοκαίρι. Κοινός παρονομαστής όλων των προαναφερθέντων; Ότι μιλάμε για ξένους ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είναι. Ο Αγιούμπ, μάλιστα, είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Χρήστου Δώνη (εάν μείνει ο τελευταίος), ενώ ο Βέλεθ του Πούγγουρα.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αναζήτηση για δεξιό και αριστερό μπακ. Προτεραιότητα και στις δύο θέσεις είναι κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό. Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς εάν στη λίστα του Ρόκα υπάρχουν και Έλληνες παίκτες. Εκείνο που είναι ξεκάθαρο, όμως, είναι ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει ρίξει το βάρος σε κάποιες άλλες αγορές όπως την ισπανική, την πολωνική και την πορτογαλική.

Προφανώς και εάν οι «πράσινοι» έχουν καλούς παίκτες, δεν θα έχει σημασία η εθνικότητά τους. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι δεν πάνε πολλοί μήνες από την ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη για στήριξη των παιδιών του Παναθηναϊκού και των Ελλήνων γενικότερα. Μπορεί να το υπηρετήσει αυτό και ο Ρόκα; Το καλοκαίρι θα απαντηθεί αυτό το ερώτημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το καλοκαιρινό στοίχημα του Ρόκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.