ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τους… λιώνει μέσω Skype ο γυμναστής

Η ΑΕΚ δεν σταματά τη δουλειά στις προπονήσεις, παρά τα αυστηρά μέτρα και τη διακοπή προπονήσεων ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.
ΑΕΚ: Τους… λιώνει μέσω Skype ο γυμναστής

Η ΑΕΚ δεν σταματά τη δουλειά στις προπονήσεις, παρά τα αυστηρά μέτρα και τη διακοπή προπονήσεων ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν…

Συγκεκριμένα, έπειτα από υπόδειξη του τεχνικού διευθυντή Ιλια Ίβιτς, δεν επιτρέπεται σε κανένα ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει για το εξωτερικό (και εκτός Αθήνας) με την κατάσταση να είναι επικίνδυνη. Και όποιος αποφασίσει να το κάνει, θα έχει βαρύτατο πρόστιμο για τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή… Για αυτό είχε θεσπιστεί προσκλητήριο στα Σπάτα κάθε μέρα στις 12:00 για υπογραφές. Σήμερα, όμως δεν έγινε ακολουθήθηκε το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Πρόγραμμα προπόνησης για το σπίτι και… απειλή με πρόστιμο

Προπόνηση μέσω Skype στην ΑΕΚ

Αυτό όμως που έγινε ήταν κανονική προπόνηση μέσω… Skype! Σε ειδική πλατφόρμα που οργάνωσε ο γυμναστής της ΑΕΚ Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο με πρόγραμμα που κατέβασαν όλοι οι παίκτες στα κινητά τους, οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν για 30-40 λεπτά από τα σπίτια τους. Ο Ιταλός γυμναστής έδινε τα παραγγέλματα του και εκείνοι ακολουθούσαν.

Αυτό το πρόγραμμα θα ακολουθείται κάθε μέρα μέχρι νεωτέρας.  Αυτό θα βοηθήσει στο να μείνουν άπαντες σε φόρμα, έστω και στο… ελάχιστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέρα: Γαλατά και Μάλαγα τον φώναξαν, αλλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβιτς-Καρέρα είναι η περιουσία της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοι παρόντες στα Σπάτα για υπογραφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Καρέρα: Ο κώδικας επικοινωνίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τους… λιώνει μέσω Skype ο γυμναστής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...