ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προετοιμασμένος για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Είχαν προνοήσει οι διοικούντες των
Προετοιμασμένος για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός πάει… ασορτί με την περιβόητη αδειοδότηση, αφού τα χρέη και τα λοιπά οικονομικά κενά προκάλεσαν αλυσιδωτά προβλήματα.

Από το καλοκαίρι του 2018, πάντως, ο σύλλογος έχει χαράξει μια ρότα προς τη νοικοκυροσύνη και τη διευθέτηση όλων των ζητημάτων που έβλαπταν το brand του.

Η πανδημία του κορονοϊού υποχρέωσε την ΕΠΟ να δώσει παράταση ενός μήνα στις ομάδες, προκειμένου να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που θα τις επιτρέψουν να αγωνιστούν στη Super League 1 και την επόμενη σεζόν.

Η αναβολή του deadline, ωστόσο, για τις 30 Απριλίου δεν έχει χαλαρώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού – τουναντίον έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ισορροπία και στις οικονομικές υποχρεώσεις της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού είχε γίνει σχετικός προγραμματισμός πριν από την έξαρση του COVID-19.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προετοιμασμένος για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.