ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συνεχής απολύμανση σε όλους τους χώρους (pic)

Οι οδηγίες που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι»...
Ολυμπιακός: Συνεχής απολύμανση σε όλους τους χώρους (pic)

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός προσέχει για να… έχει που λένε, όσον αφορά τα θέματα που έχει δημιουργήσει αυτό το διάστημα ο κορονοϊός.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον ιό, έλαβε όλα τα μέτρα. Το ίδιο έκανε και μετά από τον αγώνα με τη Γουλβς.

Μάλιστα την Τετάρτη για δεύτερη φορά έγινε απολύμανση στο Καραϊσκάκη.

Το ειδικό συνεργείο απολύμανε ξανά όλους τους κλειστούς χώρους του γηπέδου (γραφεία, αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου, σουίτες, ρεσεψιόν, τουαλέτες), την πύλη, αλλά και τα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τσιμίκας: Η Νάπολι επιμένει, η Πρέμιερ Λιγκ θαμπώνει!

Παράλληλα, το μόνιμο προσωπικό των Πειραιωτών έχει λάβει οδηγίες να διενεργεί καθαρισμό δύο ή και περισσότερες φορές την ημέρα. Σε όλους τους κλειστούς χώρους με ειδικά απολυμαντικά υλικά.

Επίσης μετά από τον αγώνα με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός επίσης έκανε τα απαραίτητα.

Απολυμάνθηκε όλο το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Πλύθηκαν με πιεστικά μηχανήματα και ειδικά απολυμαντικά υλικά οι κερκίδες, το κονκούρ (ο όροφος πριν την είσοδο στις κερκίδες) και οι τουαλέτες των φιλάθλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Συνεχής απολύμανση σε όλους τους χώρους (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.