ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ακυρώνει τη χορήγηση βίζας

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω- κάτω σε ολόκληρη την εμφύλιο. Στις ΗΠΑ σκέφτονται με ποιον τρόπο να πολεμήσουν την πανδημία και λαμβάνονται όλο ένα και πιο αυστηρά μέτρα. Ένα από αυτή ήταν η απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σύμφωνα με την οποία ακυρώνονται στις πρεσβείες και τα προξενεία των περισσότερων χωρών τα καθιερωμένα ραντεβού για...
Κορονοϊός: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ακυρώνει τη χορήγηση βίζας

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω- κάτω σε ολόκληρη την εμφύλιο. Στις ΗΠΑ σκέφτονται με ποιον τρόπο να πολεμήσουν την πανδημία και λαμβάνονται όλο ένα και πιο αυστηρά μέτρα.

Ένα από αυτή ήταν η απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σύμφωνα με την οποία ακυρώνονται στις πρεσβείες και τα προξενεία των περισσότερων χωρών τα καθιερωμένα ραντεβού για χορήγηση βίζας.

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα ανασταλούν όλα τα ταξίδια από την Ευρώπη, προς την Αμερική, με στόχο φυσικά να αποτραπεί η ραγδαία μετάδοση που έχει ο κορονοϊός.

Ακόμη ο Τραμπ προέτρεψε το Κογκρέσο να εγκρίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται μείωση των φόρων μισθωτών υπηρεσιών, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και για τους εργοδότες. Αλλά και άλλα διάφορα μέτρα που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ακυρώνει τη χορήγηση βίζας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ