ΠΑΟΚ

ΣΦ ΠΑΟΚ Ηρακλείου σε Αυγενάκη: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο… ΑΥΓΝΚ τελείωσες»

Ακόμη ένας σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ πήρε θέση για την πρόταση υποβιβασμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη που εξέδωσε η ΕΕΑ.
ΣΦ ΠΑΟΚ Ηρακλείου σε Αυγενάκη: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο… ΑΥΓΝΚ τελείωσες»

Ακόμη ένας σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ πήρε θέση για την πρόταση υποβιβασμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη που εξέδωσε η ΕΕΑ.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηρακλείου… επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο – σε ειρωνικό ύφος – κάλεσε και στην κοπή της πίτας του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:  

«Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων εικοσιτετράωρων και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στον τόπο μας, την λεβεντογέννα Κρήτη , θα θέλαμε να τοποθετηθούμε και εμείς με την σειρά μας κατά της κατάπτυστης εισήγησης της ΕΕΑ, η οποία προσβάλει τα αθλητικά ιδεώδη τα οποία η ομάδα μας και οι οπαδοί μας από την ίδρυση της πρεσβεύουν.

Η μεθόδευση που επιχειρεί ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας που είναι υπόδικος του μισού ποινικού κώδικα του δικαίου με εντολοδόχο, δυστυχώς συντοπίτη μας, υφυπουργό αθλητισμού και με τις ευλογίες του κυβερνώντος κόμματος αυτή τη φορά δεν θα περάσει και θα μας βρουν μαζικά απέναντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στις 13.00 η Βουλή ψηφίζει την τροπολογία για να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ, Ξάνθη (vid)

Αυγενάκη εμείς σου υπενθυμίζουμε ότι όσο υπηρετείς τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του ακυβέρνητου πλοίου θα μας βρεις απέναντι σου σε κάθε σου βήμα. Σε περίπτωση απόδειξης ενοχής της ομάδας υποστηρίζουμε τον άμεσο υποβιβασμό μας.

Εκπτώσεις στα ιδεώδη μας δε διαπραγματευόμαστε, καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη. Εξάλλου εμείς είμαστε απολίτιστοι για τον πολιτισμό σας. Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στον φυσικό ηγέτη της ομάδας μας Ιβάν Σαββιδη.

Υ.Γ. Αν δεν κουράστηκες να κόβεις πίτες σε προσκαλούμε στην κοπή της πίτας των φίλων ΠΑΟΚ Ηρακλείου.

Υ.Γ 2 Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο, κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί θα τρέχουν… ΑΥΓΝΚ τελείωσες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΦΙΛΟΙ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΦ ΠΑΟΚ Ηρακλείου σε Αυγενάκη: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο… ΑΥΓΝΚ τελείωσες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.