ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρούτσης σε συνταξιούχους: «Μην πάτε στις τράπεζες»

Ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων των αρμόδιων υπουργών για τα μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας λόγω κορονοϊού απήυθυνε έκκληση στους συνταξιούχους. Ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης υπενθύμισε ότι οι συντάξεις θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς και γι’ αυτό, κάλεσε τους συνταξιούχους να μην πάνε στις τράπεζες για να ενημερώσουν τα βιβλιάριά τους....
Βρούτσης σε συνταξιούχους: «Μην πάτε στις τράπεζες»

Ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων των αρμόδιων υπουργών για τα μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας λόγω κορονοϊού απήυθυνε έκκληση στους συνταξιούχους.

Ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης υπενθύμισε ότι οι συντάξεις θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς και γι’ αυτό, κάλεσε τους συνταξιούχους να μην πάνε στις τράπεζες για να ενημερώσουν τα βιβλιάριά τους.

Σε ότι αφορά τις κύριες συντάξεις του ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 24 Μαρτίου αντί για τις 25 Μαρτίου, λόγω της αργίας ενώ και για τις συντάξεις που θα πληρωθούν την Δευτέρα στις 30 Μαρτίου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Παρασκευή 27 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: Επίσημο, παράταση στην καταβολή του δώρου Πάσχα! (vid)

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:

-Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Μαρτίου

-Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 24 Μαρτίου

-Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 24 Μαρτίου

-Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 24 Μαρτίου

-Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τρίτη 31 Μαρτίου

-Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 Μαρτίο

-Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Μαρτίου

-Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρούτσης σε συνταξιούχους: «Μην πάτε στις τράπεζες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.