ΑΕΚ

«Αγιά Σοφιά»: Η «Sun» υποκλίνεται -«Θα είναι τεράστιο… καζάνι ήχου»

Η «Αγιά Σοφιά» έχει κάνει αίσθηση ήδη πολύ πριν ανοίξει τις πύλες της και μάλιστα έγινε θέμα ακόμη και στην Μεγάλη Βρετανία.
«Αγιά Σοφιά»: Η «Sun» υποκλίνεται -«Θα είναι τεράστιο… καζάνι ήχου»

Η «Αγιά Σοφιά» έχει κάνει αίσθηση ήδη πολύ πριν ανοίξει τις πύλες της και μάλιστα έγινε θέμα ακόμη και στην Μεγάλη Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «Sun» συμπεριέλαβε σε αφιέρωμα για καινούργια γήπεδα και την «Αγιά Σοφιά», για την οποία υπογραμμίζει ότι θα είναι ένα… καζάνι ήχου που θα βράζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά»: Το 2021/22 μπαίνει σπίτι της η ΑΕΚ (vid)

Αρχικά, στο αφιέρωμα αναφέρει: «Το μοντέρνο ποδόσφαιρο απαιτεί εντυπωσιακά στάδια. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει την Άρσεναλ, την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ να μετακινούνται σε νέα γήπεδα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που απέτυχαν στα σχέδια τους για την δημιουργία νέων γηπέδων. Η ΑΕΚ απομακρύνθηκε από το σπίτι της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μεγάλη ιδέα της δημιουργίας ενός νέου γηπέδου μπήκε μπροστά. Μια φανταστική νέα αρένα που θα παρέχει στην ΑΕΚ μια έδρα που θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό καζάνι ήχου στις ευρωπαϊκές βραδιές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αγιά Σοφιά»: Η «Sun» υποκλίνεται -«Θα είναι τεράστιο… καζάνι ήχου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...