ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω… ελέγχων! (vids)

Πρώτη ημέρα εφαρμογής της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, σήμερα και όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν όλοι απόλυτα έτοιμοι με αποτέλεσμα να υπάρξει μέχρι και… μποτιλιάρισμα! Από τις 6πμ έχει τεθεί σε ισχύ η απόφαση του Πρωθυπουργού ως ύστατο μέτρο για να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις και ο κίνδυνος της διασποράς του κορονοϊού ανά τη χώρα. Οι...
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω… ελέγχων! (vids)

Πρώτη ημέρα εφαρμογής της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, σήμερα και όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν όλοι απόλυτα έτοιμοι με αποτέλεσμα να υπάρξει μέχρι και… μποτιλιάρισμα!

Από τις 6πμ έχει τεθεί σε ισχύ η απόφαση του Πρωθυπουργού ως ύστατο μέτρο για να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις και ο κίνδυνος της διασποράς του κορονοϊού ανά τη χώρα.

Οι πολίτες πρέπει να φέρουν μαζί τους συγκεκριμένο έγγραφο που τους επιτρέπει τις διελεύσεις, μόνο που σε αυτή την πρώτη ημέρα εφαρμογής του σχεδίου, δεν θα μπορούσαν να είναι όλοι έτοιμο.

Όπως μεταδόθηκε και τηλεοπτικά, στα διόδια των Μαλγάρων η κίνηση είναι ομαλή ενώ πάνω από το 70% των οδηγών έχουν μαζί τους τα απαραίτητα χαρτιά. Μάλιστα όπως δήλωσε και ο επικεφαλής της τροχαίας στην περιοχή, σήμερα δεν θα επιβληθούν πρόστιμα δίνοντας έτσι χρόνο σε όλους να προετοιμαστούν.

Αυτά είναι τα έγγραφα κυκλοφορίας

Ωστόσο στην Αττική τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Παρότι οι περισσότεροι από τους οδηγούς και τους πεζούς είχαν μαζί τους χειρόγραφες δηλώσεις για την κίνησή τους υπήρξαν προβλήματα.

Αυτά είχαν να κάνουν με τις καθυστερήσεις για τους απαραίτητους ελέγχους με αποτέλεσμα να υπάρχει μποτιλιάρισμα στον Κηφισό.

Εξάλλου, όπως ανέφερε το απόγευμα της Κυριακής ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, επιτήρηση για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα γίνεται και με τη χρήση drones καθώς και ελικοπτέρων.

Δείτε και τα σχετικά βίντεο τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω… ελέγχων! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.