ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι – Διευκρινίσεις για τις άδειες εξόδου (vid)

Όσο περνάνε οι μέρες τα μέτρα που έχει ορίσει κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, αρχίζουν και αυστηροποιούνται όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός τόνισε πως η πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ωστόσο Υπάρχουν και αυτοί που μεμονωμένα εξακολουθούν να μην ακολουθούν τις οδηγίες για το κοινό καλό....
Κορονοϊός: Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι – Διευκρινίσεις για τις άδειες εξόδου (vid)

Όσο περνάνε οι μέρες τα μέτρα που έχει ορίσει κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, αρχίζουν και αυστηροποιούνται όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός τόνισε πως η πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ωστόσο Υπάρχουν και αυτοί που μεμονωμένα εξακολουθούν να μην ακολουθούν τις οδηγίες για το κοινό καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 26/3: Βροχές σε όλη την Ελλάδα

Από σήμερα (26/3) μάλιστα  θα υπάρχει νέο ωράριο στο σούπερ μάρκετ, αφού η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη και έτσι ως το Σάββατο 25/4 θα λειτουργούν 7.00π.μ. με 09.00μμ τις καθημερινές και 7.00π.μ. με 08.00μμ το Σάββατο. Την Κυριακή οι πόρτες τους θα παραμείνουν κλειστές.

Όσον αφορά τώρα τις μετακινήσεις, η ΕΛ.ΑΣ, έχει πάρει οδηγίες να αυστηροποιήσει σε ελέγχους και εφόσον δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα να επιβάλλει τις χρηματικές κυρώσεις που ορίζονται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι – Διευκρινίσεις για τις άδειες εξόδου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.