VIRAL

Η βλακεία είναι ανίκητη: Έγλυψε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας και κόλλησε κορονοϊό! (vid)

Στο νοσοκομείο προσβεβλημένος με κορονοϊό, ένας 21χρονος από τις ΗΠΑ, ο οποίος έγλυψε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας και τώρα νοσηλεύεται.
Η βλακεία είναι ανίκητη: Έγλυψε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας και κόλλησε κορονοϊό! (vid)

Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Μία από αυτές πρόσφατα, όταν νεαρός influencer στις ΗΠΑ κατέληξε στο νοσοκομείο με κορονοϊό, πληρώνοντας την ανοησία του.

Λίγες ημέρες πριν, είχε αποδεχθεί διαδικτυακή «πρόκληση» για το TikTok, που θέλει όσους συμμετέχουν να γλείφουν λεκάνες από τουαλέτες!

Τελικά το τόλμησε, το έκανε και νόσησε από τον ιό ο οποίος το τελευταίο διάστημα εξαπλώνεται ραγδαία και στις ΗΠΑ.

Μάλιστα το πάθημά του το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και αναφέρει πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τώρα αν όντως προσβλήθηκε από τον ιό ή το κάνει για να μαζέψει like σχόλια μόνο ο ίδιος το γνωρίζει…

Πάντως το ηλίθιο αυτό challenge, «διαφήμισε» περισσότερο η χρήστρια του Twitter Ava Louise, η οποία ανέβασε πριν από λίγες ημέρες βίντεο στο οποίο φαίνεται να γλείφει την λεκάνη τουαλέτας αεροπλάνου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η βλακεία είναι ανίκητη: Έγλυψε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας και κόλλησε κορονοϊό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.