ΚΟΣΜΟΣ

Πιτσιρικάς έφτιαξε την ενδεκάδα που νικά τον κορονοϊό (pic)

Μια ενδεκάδα, που μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό δημιούργησε ένας πιτσιρικάς στην Ιταλία. Η γειτονική χώρα μετρά καθημερινά απίστευτο αριθμό νεκρών από τον φονικό ιό. Ένας πιτσιρικάς δημιούργησε μια… ομάδα, που μπορεί να νικήσει τον COVID-19, χρησιμοποιώντας τους «ήρωες» της περιόδου. Ο «εφιάλτης» που ζουν οι Ιταλοί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν σταματά, όπως...
Πιτσιρικάς έφτιαξε την ενδεκάδα που νικά τον κορονοϊό (pic)

Μια ενδεκάδα, που μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό δημιούργησε ένας πιτσιρικάς στην Ιταλία.

Η γειτονική χώρα μετρά καθημερινά απίστευτο αριθμό νεκρών από τον φονικό ιό. Ένας πιτσιρικάς δημιούργησε μια… ομάδα, που μπορεί να νικήσει τον COVID-19, χρησιμοποιώντας τους «ήρωες» της περιόδου.

Ο «εφιάλτης» που ζουν οι Ιταλοί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν σταματά, όπως και η απίστευτη «μάχη» κατά του COVID-19, αλλά οι αριθμοί –με τους νεκρούς και τα άτομα που βγαίνουν θετικά στον ιό- που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, προκαλούν «σοκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Σε 18 μήνες το εμβόλιο για τον κορονοϊό»! (vid)

Η… απλότητα της σκέψης των μικρών παιδιών -όμως- πολλές φορές μπορεί να περιγράψει με ιδανικό τρόπο την πραγματικότητα. Ένας πιτσιρικάς δημιούργησε την «εθνική Ιταλίας» της περιόδου, που αντιμετωπίζει τον COVID-19.

Βάζοντας τον εαυτό του κάτω από τα γκολπόστ (σ.σ. μένοντας δηλαδή σπίτι) και με διάταξη 3-4 3, ο πιτσιρικάς δημιούργησε την ιδανική 11άδα που μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό.

Η ενδεκάδα της… εθνικής Ιταλίας κόντρα στον κορονοϊό:

1.Τερματοφύλακας: Εγώ, μένω σπίτι

2.Δεξί στόπερ: Τοπική αστυνομία

3.Κεντρικός στόπερ: Καραμπινιέρι

4.Αριστερός στόπερ: Εθνική αστυνομία

5.Αμυντικός χαφ: Στρατός

6.Κεντρικός χαφ: Φαρμακοποιοί

7.Δεξιός χαφ: Σούπερ μάρκετ

8.Αριστερός χαφ: Φορτηγατζήδες

9.Δεξιός εξτρέμ: Τεχνικοί ακτινολογίας

10.Σέντερ φορ: Ιατροί

11.Αριστερός επιθετικός: Νοσοκόμοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιτσιρικάς έφτιαξε την ενδεκάδα που νικά τον κορονοϊό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.