ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία νέα θύματα του κορονοϊού – 46 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοϊός – Ελλάδα: Στους 46 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από την πανδημία, καθώς τρεις συνολικά συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους σήμερα Τρίτη 31/3. Πέρα από τον 79χρονο που νοσηλευόταν στο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και κατέληξε τα ξημερώματα, εξέπνευσαν ένας άνδρας 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», και μια 82χρονη...
Τρία νέα θύματα του κορονοϊού – 46 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοϊός – Ελλάδα: Στους 46 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από την πανδημία, καθώς τρεις συνολικά συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους σήμερα Τρίτη 31/3.

Πέρα από τον 79χρονο που νοσηλευόταν στο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και κατέληξε τα ξημερώματα, εξέπνευσαν ένας άνδρας 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», και μια 82χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι οποίοι είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ασθενών

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από τα μέχρι στιγμής καταγεγραμμένα κρούσματα, από τα 1.146 κρούσματα (δεν έχουν καταγραφεί τα τελευταία) 1.080 αφορούν Έλληνες και 66 αλλοδαπούς. Οι άνδρες συγκεντρώνουν το 56% των ασθενών, καθώς είναι 646, με τις γυναίκες που έχουν καταγραφεί με κορονοϊό, να είναι 504 (43%).

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία, σχεδόν ένας στους τέσσερις ασθενείς είναι ηλικίας άνω των 65 χρόνων, ενώ συνολικά η πλειοψηφία είναι 40 με 64 ετών. Όσον αφορά τους Έλληνες που διαγνώστηκαν με κορονοϊό, οι 250 ήταν ηλικίας άνω των 65 χρόνων, οι 514 ήταν ηλικίας 40-64 χρόνων, ενώ 292 είναι νεότερης ηλικίας (18-39 ετών) και 32 είναι κάτω των 18 ετών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία νέα θύματα του κορονοϊού – 46 οι νεκροί στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.