ΑΡΗΣ

Άρης: Ευχάριστα νέα για τον Μπρούνο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης (30/1) και πλέον υπάρχουν ελπίδες να προλάβει το ματς με τον Πανιώνιο.
Άρης: Ευχάριστα νέα για τον Μπρούνο Γκάμα

Ευχάριστη εξέλιξη είχαμε την Πέμπτη (30/1) όσον αφορά την πορεία αποθεραπείας του Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και πλέον αύξησε της πιθανότητες του ώστε να προλάβει την Κυριακάτικη (2/2, 15:00 – Novasports 1 HD) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Βικελίδης (22η αγωνιστική).

Βεβαίως ο Γκάμα προπονήθηκε και πάλι ατομικά, ωστόσο το γεγονός ότι γυμνάστηκε σε πιο έντονο ρυθμό προκαλεί αισιοδοξία. Βεβαίως το αν τελικά προλάβει το παιχνίδι εκτιμάται οτι θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (1/2).

Εξάλλου το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε πρωινή προπόνηση για τον Αρη, η οποία έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Πλην του Γκάμα, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μίχαελ Ένινγκ να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Την Παρασκευή, (31/1) το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Γερμανού τεχνικού, περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

* Οι ποδοσφαιριστές του Αρη πέρασαν κατά γκρουπ από αιματολογικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις έγιναν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ευχάριστα νέα για τον Μπρούνο Γκάμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.