ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δικαιώθηκε ο Καραπαπάς

Απαλλαχτική η απόφαση για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός...
Ολυμπιακός: Δικαιώθηκε ο Καραπαπάς

Απαλλαχτική ήταν η απόφαση για τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για το ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο εκτός έδρας.

Αγώνα στον οποίο είχε υπάρξει ένταση ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά και τον Αχιλλέα Μπέο, λίγο έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αφορμή ήταν το γκολ που είχε ακυρωθεί στους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα είχε σκοράρει ο Σουντανί και ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση VAR.

Το ριπλέι όμως δεν δικαίωνε την απόφαση των διαιτητών. Και με αφορμή το γκολ του Σουντανί είχε υπάρξει ένταση ανάμεσα σε Κώστα Καραπαπά και Αχιλλέα Μπέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πάει για διακοπή το πρωτάθλημα!

Αμφότεροι είχαν κληθεί σε απολογία. Με τον Κώστα Καραπαπά να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου για 2 μήνες στα γήπεδα. Και ο Αχιλλέας Μπέος για το ίδιο χρονικό διάστημα με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει έφεση. Η οποία εκδικάστηκε και δικαιώθηκε.

Κάτι που σημαίνει πως από εδώ και πέρα ο Κώστας Καραπαπάς θα βρίσκεται κανονικά στους αγώνες του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί πως ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων» εξαιτίας της τιμωρίας αυτής, έλειψε από τους εκτός έδρας αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δικαιώθηκε ο Καραπαπάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.