ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Κύπρος: 36 νέα κρούσματα και ακόμη ένας θάνατος

Μια γυναίκα έφυγε από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο λόγω του κορονοϊού στην Κύπρο, ενώ άλλα 36 κρούσματα βρέθηκαν θετικά στον ιό, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι αρμόδιες κυπριακές αρχές. Τον θάνατο άλλης μίας γυναίκας που είχε προσβληθεί από κορονοϊό ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 10. Παράλληλα, τα νέα επιβεβαιωμένα...
Κορονοϊός – Κύπρος: 36 νέα κρούσματα και ακόμη ένας θάνατος

Μια γυναίκα έφυγε από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο λόγω του κορονοϊού στην Κύπρο, ενώ άλλα 36 κρούσματα βρέθηκαν θετικά στον ιό, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι αρμόδιες κυπριακές αρχές.

Τον θάνατο άλλης μίας γυναίκας που είχε προσβληθεί από κορονοϊό ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 10.

Παράλληλα, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 36, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων να ανέρχεται στα 356.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελλάδα: 169 νέα κρούσματα, 53 νεκροί, 91 διασωληνωμένοι

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 24 άτομα εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών, 1 άτομο από ταξίδι, και 11 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Συνολικά 27 άτομα έχουν αποθεραπευτεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Κύπρος: 36 νέα κρούσματα και ακόμη ένας θάνατος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.