ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον τραγικό χαμό 20χρονου μοντέλου

Η βόλτα με το σκυλάκι της αποδείχθηκε μοιραία...
Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον τραγικό χαμό 20χρονου μοντέλου

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος είχε ένα 20χρονο κορίτσι, η Τζίνα Βογιατζή, η οποία σπούδαζε στην Οδοντιατρική Σχολή και, παράλληλα, εργαζόταν ως μοντέλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, όπως προκύπτει από την προανάκριση, την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τη σορό του νεαρού μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας. Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο… Η σκέψη μας είναι μαζί σας», ανέφερε στην ανάρτησή του το πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη, που συνεργαζόταν η άτυχη κοπέλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον τραγικό χαμό 20χρονου μοντέλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.