ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασμα Έλληνα ασθενή στη Βρετανία: «Τεράστιες οι ελλείψεις στο σύστημα υγείας τους» (vid)

Συγκλονιστική μαρτυρία από Έλληνα ασθενή από τη Μεγάλη Βρετανία: «Απαράδεκτη η Βρετανική κυβέρνηση», είπε, μεταξύ άλλων.
Ξέσπασμα Έλληνα ασθενή στη Βρετανία: «Τεράστιες οι ελλείψεις στο σύστημα υγείας τους» (vid)

Βρετανία: Υγιέστατος μέχρι τις 16 Μαρτίου, ένας Έλληνας υπάλληλος ξενοδοχείου περιγράφει τα πρώτα συμπτώματα και την εξέλιξη της νόσου η οποία ήταν δραματική.

Η συγκλονιστική περιγραφή του για τις «μαρτυρικές ημέρες» στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι τεράστιες ελλείψεις που συνάντησε στο νοσοκομείο του Λονδίνου όπου νοσηλεύτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δράμα στη Βρετανία: Αρνητικό ρεκόρ με 621 νέους θανάτους – Τους 20.000 θα φτάσουν οι νεκροί! (vid)

Ο κ. Μιχάλης Πετσελάκης που τώρα είναι καλά στην υγεία του έκανε λόγο για «…ιό που προσπαθεί να σε σκοτώσει. Ξεκίνησε με έναν πυρετό. Σε δύο μέρες δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Την τρίτη μέρα είχα αιμόπτυση και αιματουρία. Ο κορονοϊός επιτιθόταν σε όλο το σώμα με όποιον τρόπο μπορούσε», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην κακή αντιμετώπιση που είχε από το σύστημα υγείας της Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Βρετανία: Νεκρό παιδί ετών 5! – Το νεότερο θύμα σε ολόκληρη την Ευρώπη (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασμα Έλληνα ασθενή στη Βρετανία: «Τεράστιες οι ελλείψεις στο σύστημα υγείας τους» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.