ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανοιχτές οι εκκλησίες το Πάσχα αλλά μόνο για τέσσερα άτομα

Κορονοϊός: Με υπουργική απόφαση άνοιξαν οι εκκλησίες για την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά μόνο για έως τέσσερα άτομα ή έξι αν υπάρχει ζωντανή κάλυψη της Θείας Λειτουργίας. Η υπουργική απόφαση αφορά στην λειτουργία των εκκλησιών για την περίοδο του Πάσχα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ σε αυτές θα μπορούν να βρίσκονται μόνο ένας ή...
Κορονοϊός: Ανοιχτές οι εκκλησίες το Πάσχα αλλά μόνο για τέσσερα άτομα

Κορονοϊός: Με υπουργική απόφαση άνοιξαν οι εκκλησίες για την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά μόνο για έως τέσσερα άτομα ή έξι αν υπάρχει ζωντανή κάλυψη της Θείας Λειτουργίας.

Η υπουργική απόφαση αφορά στην λειτουργία των εκκλησιών για την περίοδο του Πάσχα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ σε αυτές θα μπορούν να βρίσκονται μόνο ένας ή δύο ιερείς , ένας ή δύο ψάλτες και ο νεωκόρος.

Αν η εκκλησία είναι Μητρόπολη ή έχει ζωντανή ραδιοφωνική ή τηλεοπτική κάλυψη θα μπορούν να βρίσκονται εντός του ναού και άλλοι δύο άνθρωποι ως τεχνικοί (συνολικά έξι).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ανοιχτές οι εκκλησίες το Πάσχα αλλά μόνο για τέσσερα άτομα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.