ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Τι αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες (pics)

Ακόμα μία φορά ο κορονοϊός απέδειξε ότι δεν κάνει διακρίσεις, με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον να βρίσκεται στην εντατική, λόγω του ιού. Όπως είναι απόλυτα λογικό, οι βρετανικές εφημερίδες έχουν ως πρώτο θέμα την κατάσταση της υγείας του και την είδηση της μεταφοράς του στη ΜΕΘ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έχασε τη ζωή του Έλληνας...
Κορονοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Τι αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες (pics)

Ακόμα μία φορά ο κορονοϊός απέδειξε ότι δεν κάνει διακρίσεις, με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον να βρίσκεται στην εντατική, λόγω του ιού.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, οι βρετανικές εφημερίδες έχουν ως πρώτο θέμα την κατάσταση της υγείας του και την είδηση της μεταφοράς του στη ΜΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έχασε τη ζωή του Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα The Times, έχει ως πρώτο… χτύπημα «ο πρωθυπουργός στην εντατική», ενώ τονίζει ότι του δίνεται οξυγόνο λόγω του προβλήματος που έχει στην αναπνοή.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο πολιτικός κόσμος είναι σοκαρισμένος από την επιδείνωση της κατάσταση του Μπόρις Τζόνσον.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

 

 

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Τι αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.