ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Online προπόνηση από το σπίτι (vid)

Νέα δεδομένα, νέα… κόλπα! Η Λαμία είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των ημερών. Ο κορονοϊός, άλλωστε, έχει διαφοροποιήσει τα πάντα. Προπονήσεις δεν επιτρέπονται ακόμη και οι παίκτες της κάθε ομάδας είναι αναγκασμένοι να κρατιούνται σε καλή κατάσταση αθλούμενοι στο σπίτι. Στη Λαμία έχουν πάρει καιρό τώρα GPS οι παίκτες. Γυμνάζονται καθημερινά και στη συνέχεια...
Λαμία: Online προπόνηση από το σπίτι (vid)

Νέα δεδομένα, νέα… κόλπα! Η Λαμία είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των ημερών. Ο κορονοϊός, άλλωστε, έχει διαφοροποιήσει τα πάντα.

Προπονήσεις δεν επιτρέπονται ακόμη και οι παίκτες της κάθε ομάδας είναι αναγκασμένοι να κρατιούνται σε καλή κατάσταση αθλούμενοι στο σπίτι. Στη Λαμία έχουν πάρει καιρό τώρα GPS οι παίκτες. Γυμνάζονται καθημερινά και στη συνέχεια ελέγχονται από το τεχνικό επιτελείο για το εάν έχουν κάνει τις ασκήσεις τους.

Μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, όμως, έδειξε ότι έχουν αρχίσει και online προπονήσεις. Σε ένα βίντεο μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το πώς.

«Με σύμμαχο την τεχνολογία, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας εδώ και αρκετές μέρες έχει οργανώσει και πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις σε γκρουπ στους ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα καλή διάθεση με σκοπό να διατηρηθούν οι παίκτες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Στα προγράμματα λαμβάνουν κανονικά μέρος όλοι οι παίκτες υπό τις οδηγίες των γυμναστών της ομάδας, Γιώργου Αδάμ και Λουκά Λούλου, με τη συνεχή παρακολούθησή τους από τον προπονητή, Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του, Γιώργο Χωριανόπουλο και Γιάννη Πλαβούκο», αναφέρουν στο ποστάρισμά τους οι Φθιώτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Online προπόνηση από το σπίτι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.