VIRAL

Ραπτόπουλος: Ο συμπαρουσιαστής του έφαγε τηλέφωνο στη μάπα από γυναίκα! (vid)

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο συμπαρουσιαστής του δημοσιογράφου, Μάριος Ασλαμάς δέχθηκε τηλεφωνική συσκευή στο πρόσωπο!
Ραπτόπουλος: Ο συμπαρουσιαστής του έφαγε τηλέφωνο στη μάπα από γυναίκα! (vid)

Κωστής Ραπτόπουλος: Σαν να μην έφτανε η κρίση με τον κορονοϊό, ο Μάριος Ασλαμάς είχε να αντιμετωπίσει κι ένα ακόμη πρόβλημα. Τη βία κατά των αντρών!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο συμπαθής παρουσιαστής δέχθηκε τηλεφωνική συσκευή στο πρόσωπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο Ραπτόπουλος για τα κλειστά κομμωτήρια: «Γίναμε σγουροπλάτηδες και μπουκλοκώληδες»

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από το παρακάτω βίντεο ο Ασλαμάς παρουσιάστηκε on air στην εκπομπή «Μαρμίτα» με ένα μεγάλο επίδεσμο πάνω από τα μάτια.

Φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν το αν όντως το περιστατικό συνέβη ή πρόκειται για πλάκα. Άλλοι πάλι εκδήλωσαν τη στήριξή τους στον Ασλαμά λέγοντας πως θα έρθουν να καταθέσουν υπέρ του αν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο.

Ο συμπαρουσιαστής του «Ραπ» σήκωσε κι ένα πανό το οποίο έγραφε «ΌΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ», τονίζοντας πως «… είμαι κατά της βίας γενικά. Να λέμε για τη βία κατά των γυναικών αλλά όχι μόνο. Να λέμε και για τη βία κατά των ανδρών».

Ραπτόπουλος: Δείτε το βίντεο με την καταγγελία του Ασλαμά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραπτόπουλος: Ο συμπαρουσιαστής του έφαγε τηλέφωνο στη μάπα από γυναίκα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.