ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα – 96 συνολικά οι νεκροί

Τρεις ακόμη νεκρούς από τον κορονοϊό μετράει η Ελλάδα τις τελευταίες ώρες. Ειδικότερα, αργά το βράδυ του Σαββάτου πέθανε ένας 60χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 60 και 61 ετών που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι κρίσιμες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας Έτσι, τα θύματα από τον...
Κορονοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα – 96 συνολικά οι νεκροί

Τρεις ακόμη νεκρούς από τον κορονοϊό μετράει η Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ του Σαββάτου πέθανε ένας 60χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 60 και 61 ετών που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι κρίσιμες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Έτσι, τα θύματα από τον θανατηφόρο ιό στη χώρα μας έχουν φτάσει στα 96, με τους διασωληνωμένους να είναι το απόγευμα του Σαββάτου 75, γεγονός, που ασφαλώς γεμίζει με αισιοδοξία τους αρμόδιους.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο αριθμός των συνολικών κρουσμάτων στη χώρα μας να φτάνει στα 2.081 ενώ στην Ελλάδα έχουν γίνει συνολικά 37.344 κλινικά τεστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα – 96 συνολικά οι νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.