NBA

Αντετοκούνμπο: «Το όνειρο κάθε γυναίκας…» (pic)

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποφάσισε να τρολάρει το Instagram ποστάροντας μία διαφορετική φωτογραφία του. Συγκεκριμένα όλοι έχουμε συνηθίσει τον «Greek Freak», εξαιρετικά γυμνασμένο και αθλητικό κάτι που τον κάνει να κυριαρχεί μέσα στα παρκέ του NBA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκομπέρ: «Δε μιλούσαμε με τον Μίτσελ» Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να δείξει πώς θα...
Αντετοκούνμπο: «Το όνειρο κάθε γυναίκας…» (pic)

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποφάσισε να τρολάρει το Instagram ποστάροντας μία διαφορετική φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα όλοι έχουμε συνηθίσει τον «Greek Freak», εξαιρετικά γυμνασμένο και αθλητικό κάτι που τον κάνει να κυριαρχεί μέσα στα παρκέ του NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκομπέρ: «Δε μιλούσαμε με τον Μίτσελ»

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να δείξει πώς θα ήταν με παραπανίσια κιλά, κάνοντας τους Καλάθη, Λαρεντζάκη και Εμπαπέ να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Μάλιστα στη φωτογραφία που ανέβασε, ο ίδιος σχολίασε στη λεζάντα: «Το όνειρο κάθε γυναίκας».

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούμπο και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε:

 

View this post on Instagram

 

Every woman’s dream.. 😂😂

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: «Το όνειρο κάθε γυναίκας…» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.