ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η οικογένεια Κρέσπο ανυπομονεί για Τούμπα (pic)

Ο Χοσέ Κρέσπο βρίσκεται ακόμη στην Ισπανία, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναρτά μια χαριτωμένη φωτογραφία από τις κορούλες του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, που περιμένουν υπομονετικά να λήξει η καραντίνα για να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας. Ο έμπειρος στόπερ των νταμπλούχων, παραμένει στην πατρίδα του, όπου έχει επιβληθεί αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας...
ΠΑΟΚ: Η οικογένεια Κρέσπο ανυπομονεί για Τούμπα (pic)

Ο Χοσέ Κρέσπο βρίσκεται ακόμη στην Ισπανία, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναρτά μια χαριτωμένη φωτογραφία από τις κορούλες του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, που περιμένουν υπομονετικά να λήξει η καραντίνα για να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας.

Ο έμπειρος στόπερ των νταμπλούχων, παραμένει στην πατρίδα του, όπου έχει επιβληθεί αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας και μαζί με τις κόρες του περιμένει να λήξει η φονική πανδημία ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους, που δεν είναι άλλη από τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμπά: «Έφτασα μια ανάσα από τη Λοκομοτίβ»

«Η οικογένεια Κρέσπο παραμένει στο σπίτι και περιμένει την επιστροφή της στην Τούμπα», ανέφερε το χαρακτηριστικό σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Η οικογένεια Κρέσπο ανυπομονεί για Τούμπα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.