ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλήσεις Τούρκων με μαχητικά αεροπλάνα στο Αιγαίο

Την προκλητική τακτική των υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά – και όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και μεγάλα όπως η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος στο Αιγαίο συνέχισε την Μεγάλη Τετάρτη η Τουρκία. Μέσα σε 17 λεπτά δύο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν συνολικά οχτώ υπερπτήσεις πάνω από έξι νησιά. Δύο εκ των υπερπτήσεων, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν πάνω...
Προκλήσεις Τούρκων με μαχητικά αεροπλάνα στο Αιγαίο

Την προκλητική τακτική των υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά – και όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και μεγάλα όπως η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος στο Αιγαίο συνέχισε την Μεγάλη Τετάρτη η Τουρκία.

Μέσα σε 17 λεπτά δύο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν συνολικά οχτώ υπερπτήσεις πάνω από έξι νησιά. Δύο εκ των υπερπτήσεων, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν πάνω από τις ανατολικές ακτές της Σάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Δροσερό Ξάνθης – Αρνητικά τα τεστ (vid)

Η Σάμος ήταν το νησί από το οποίο ξεκίνησαν οι συνολικά 8 υπερπτήσεις με τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε δύο φορές πάνω από το ελληνικό νησί στις 12:52 και 12:53 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

Ακολούθησαν υπερπτήσεις στις 12:56 πάνω από τους Αρκιούς και τη Γρυλούσα, στις 12:57 πάνω από τους Λειψούς και στις 12:59 πάνω από το Φαρμακονήσι, με όλες τις υπερπτήσεις να γίνονται στα 27.000 ποδια.

Στη συνέχεια το ζεύγος των τουρκικών μαχητικών χωρίστηκε με κάθε ένα από τα F-16 να πετά το πρώτο στα 6.000 πόδια και το δεύτερο στα 18.000 πόδια μέσα σε δύο λεπτά (13:08 και 13:09)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκλήσεις Τούρκων με μαχητικά αεροπλάνα στο Αιγαίο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.