GOSSIP

Δέσποινα Βανδή: Μας φτιάχνει λαχταριστά τσουρέκια (vid)

Η τραγουδίστρια απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι αστέρι και στη μαγειρική
Δέσποινα Βανδή: Μας φτιάχνει λαχταριστά τσουρέκια (vid)

Πέρα από εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια και performer, η Δέσποινα Βανδή έχει ταλέντο και στη μαγειρική, το οποίο δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στα social media!

Πραγματικά τα κάνει όλα. Τραγουδάει, παρουσιάζει και δημιουργεί πεντανόστιμες συνταγές. Η Δέσποινα Βανδή που μένει σπίτι για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό φροντίζει την οικογένειά της φτιάχοντάς τους λιχουδιές και τηρώντας την παράδοση. Η Δέσποινα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συνταγή από τα πασχαλινά τσουρέκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef 4: Η ένταση και η απογοήτευση του Ιωαννίδη (vid)

Δέσποινα Βανδή: Δείτε με κάθε λεπτομέρεια την εκτέλεση της συνταγής

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τσουρέκια!!! Λοιπόν,επειδή μου ζητάτε επίμονα τη συνταγή θα σας την ξαναδωσω αν και το 2017 την έβαλα με βιντεάκι που μπορεί και να σας βοηθήσει περισσότερο! Είναι πανεύκολα και μάλιστα αφού τα ψήσετε και κρυώσουν κάποια μπορειτε να τα βάλετε στην κατάψυξη και οποτε θέλετε μέσα στο χρόνο τα ξεπαγωνετε και έχετε ολόφρεσκο τσουρέκι! Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά έφτιαχνα και ατομικά και τους τα έδινα στο σχολείο για κολατσιό!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

«Τσουρέκια!!! Λοιπόν,επειδή μου ζητάτε επίμονα τη συνταγή θα σας την ξαναδωσω αν και το 2017 την έβαλα με βιντεάκι που μπορεί και να σας βοηθήσει περισσότερο! Είναι πανεύκολα και μάλιστα αφού τα ψήσετε και κρυώσουν κάποια μπορειτε να τα βάλετε στην κατάψυξη και οποτε θέλετε μέσα στο χρόνο τα ξεπαγωνετε και έχετε ολόφρεσκο τσουρέκι! Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά έφτιαχνα και ατομικά και τους τα έδινα στο σχολείο για κολατσιό», έγραψε στην ανάρτησή της η Δέσποινα Βανδή και τα likes έπεσαν βροχή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέσποινα Βανδή: Μας φτιάχνει λαχταριστά τσουρέκια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.