ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τον Βαγγέλη Σπανό (pic)

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών ο δημιουργός του ομίλου «Βιοϊατρική», Βαγγέλης Σπανός, νικημένος από τον κορονοϊό και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα συλλυπητήρια της.  Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του: «Η ΚΑΕ ΠAΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Βαγγέλη Σπανού που έφυγε σήμερα από τη ζωή....
ΠΑΟΚ: Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τον Βαγγέλη Σπανό (pic)

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών ο δημιουργός του ομίλου «Βιοϊατρική», Βαγγέλης Σπανός, νικημένος από τον κορονοϊό και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα συλλυπητήρια της. 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του: «Η ΚΑΕ ΠAΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Βαγγέλη Σπανού που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Βαγγέλης Σπανός ήταν δημιουργός του ομίλου της Βιοϊατρικής, μέλος της μεγάλης οικογένειας των χορηγών του ΠAΟΚ».

Ο δημιουργός του ομίλου «Βιοϊατρική» με τους 3.000 εργαζομένους είναι το 109 θύμα από την πανδημία στη χώρα μας.

Το 1969 πήρε το πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ το  1979 παίρνει PhD στην Εργαστηριακή Ενδοκρινολογία, από Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το 1981 προχώρησε στην ίδρυση της Βιοϊατρικής και το 1986 στη δημιουργία του πρώτου πολυδύναμου διαγνωστικού κέντρου στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τον Βαγγέλη Σπανό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.