NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Το σπαρακτικό μήνυμα της γυναίκας του για την επέτειο τους (pic)

Η απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, σίγουρα ήταν δυσβάσταχτη για όλο τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο. Ωστόσο, αυτή που βιώνει το μεγαλύτερο πόνο είναι αναμφίβολα η γυναίκα του, η Βανέσα Μπράιαντ, που δε σταματάει να τον σκέφτεται. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα: Οι ευχές των Μιλγουόκι Μπακς στα ελληνικά (pic) Η ίδια...
Κόμπι Μπράιαντ: Το σπαρακτικό μήνυμα της γυναίκας του για την επέτειο τους (pic)

Η απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, σίγουρα ήταν δυσβάσταχτη για όλο τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Ωστόσο, αυτή που βιώνει το μεγαλύτερο πόνο είναι αναμφίβολα η γυναίκα του, η Βανέσα Μπράιαντ, που δε σταματάει να τον σκέφτεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα: Οι ευχές των Μιλγουόκι Μπακς στα ελληνικά (pic)

Η ίδια μάλιστα, ανήμερα της επετείου τους, αποφάσισε να κάνει ένα πολύ συγκινητικό ποστάρισμα και να μιλήσει μέσα από την καρδιά της.

«Βασιλιά μου, καρδιά μου, καλύτερέ μου φίλε. Ευτυχισμένη 19η επέτειο, μωρό μου. Μου λείπεις τόσο πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ να με αγκαλιάσεις. Σε αγαπώ», έγραψε στο Instagram.

Δείτε το ποστάρισμα της:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμπι Μπράιαντ: Το σπαρακτικό μήνυμα της γυναίκας του για την επέτειο τους (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.