EUROLEAGUE

Euroleague: Με έντονο ελληνικό χρώμα τα κλεψίματα της 10ετίας (vid)

Η Euroleague παρουσίασε τα κορυφαία κλεψίματα της 10ετίας στην διοργάνωση, όπου το ελληνικό μπάσκετ έχει ελληνική εκπροσώπηση. Ελληνικό χρώμα και μάλιστα έντονο είχε το βίντεο που παρουσίασε η Euroleague με τα κορυφαία κλεψίματα της 10ετίας στην διοργάνωση. Στο βίντεο υπάρχουν φυσικά δυο κορυφαίες.. κλοπές μπάλας από δυο τεράστιους παίκτες του Παναθηναϊκού, που είχαν… ειδικότητα στην...
Euroleague: Με έντονο ελληνικό χρώμα τα κλεψίματα της 10ετίας (vid)

Η Euroleague παρουσίασε τα κορυφαία κλεψίματα της 10ετίας στην διοργάνωση, όπου το ελληνικό μπάσκετ έχει ελληνική εκπροσώπηση.

Ελληνικό χρώμα και μάλιστα έντονο είχε το βίντεο που παρουσίασε η Euroleague με τα κορυφαία κλεψίματα της 10ετίας στην διοργάνωση.

Στο βίντεο υπάρχουν φυσικά δυο κορυφαίες.. κλοπές μπάλας από δυο τεράστιους παίκτες του Παναθηναϊκού, που είχαν… ειδικότητα στην άμυνα και φυσικά στα κλεψίματα.

Ο λόγος για τον νυν αρχηγό των πράσινων, Νικ Καλάθη, ο οποίος ήταν στο Νο 9 και τον παλαίμαχο εμβληματικό αρχηγό του τριφυλλιού, Δημήτρη Διαμαντιδη, ο οποίος είχε δυο κορυφαία κλεψίματα στο Νο 5 και στο Νο 11.

Στην λίστα με τα κορυφαία κλεψίματα υπήρχαν και δυο από δυο παίκτες που φορούσαν την φανέλα του Ολυμπιακού όταν έκαναν τις.. κλοπές αυτές.

Έναν Έλληνα και έναν Αμερικανό. Ο λόγος για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, που ήταν στο Νο 17 και τον Αμερικανό σέντερ, Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος ήταν στο Νο 4.

Οι κορυφαίες «κλοπές» της τελευταίας δεκαετίας στην Euroleague:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’ll take that 👀 The TOP 20 STEALS from the last DECADE! #EUROLEAGUEUNITED

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Με έντονο ελληνικό χρώμα τα κλεψίματα της 10ετίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.