MEDIA

MasterChef: Επέστρεψε και νιώθει δικαιωμένος (video)

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από την μεγάλη πόρτα του MasterChef και επέστρεψε ξανά. Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη ο οποίος ήταν ο τρίτος παίκτης στον οποίο δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο Γιώργος λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Κιαζόλι και ήταν αυτός που ξαναπήρε την ποδιά. Πιο συγκεκριμένα, οι...
MasterChef: Επέστρεψε και νιώθει δικαιωμένος (video)

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από την μεγάλη πόρτα του MasterChef και επέστρεψε ξανά. Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη ο οποίος ήταν ο τρίτος παίκτης στον οποίο δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Κιαζόλι και ήταν αυτός που ξαναπήρε την ποδιά. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο πρώην διαγωνιζόμενοι του MasterChef βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής στο οποίο κλήθηκαν να παρουσιάσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλίας – Mastechef 4: Απίστευτη ατάκα! Δείτε πως αποκάλεσε τη Μαρία

Έχοντας έρθει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, όμως, οι τρεις κριτές αποφάσισαν να επιστρέψει ο Γιώργος Λασκαρίδης στο διαγωνισμό και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef 4!

«Νιώθω πολύ δικαιωμένος, έφυγα άδικα, έφυγα από τη χρήση της golden card και πραγματικά να μην το νιώσει κάποιος. Είναι το χειρότερο συναίσθημα να φεύγεις άδικα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Δείτε το βίντεο από το MasterChef

<iframe width=”360″ height=”202″ src=”https://www.youtube.com/embed/-san2ICmtJk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef: Επέστρεψε και νιώθει δικαιωμένος (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.