ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – Ισπανία: «2 Μαΐου ο κόσμος θα μπορεί να βγει από το σπίτι» (vid)

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, ανακοίνωσε πως από την 2 Μαΐου γίνεται μερική άρση της ολικής καραντίνας, με τον κόσμο να μπορεί να βγει από το σπίτι του για άθληση. Η συνεχόμενη πτωτική πορεία των κρουσμάτων, αλλά και τον θανάτων, φέρνει αισιοδοξία στην Ισπανία που σκέφτεται να κάνει ελάφρυνση των μέτρων προστασίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σούπερ-γιαγιά...
Κορονοϊός – Ισπανία: «2 Μαΐου ο κόσμος θα μπορεί να βγει από το σπίτι» (vid)

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, ανακοίνωσε πως από την 2 Μαΐου γίνεται μερική άρση της ολικής καραντίνας, με τον κόσμο να μπορεί να βγει από το σπίτι του για άθληση.

Η συνεχόμενη πτωτική πορεία των κρουσμάτων, αλλά και τον θανάτων, φέρνει αισιοδοξία στην Ισπανία που σκέφτεται να κάνει ελάφρυνση των μέτρων προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σούπερ-γιαγιά 104 ετών νίκησε τον ιό!

Σε διάγγελμά του ο Πέδρο Σάντσεθ, ενημέρωσε πως θα επιτραπεί από τις 2 Μαΐου στους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους για να ασκηθούν.

Από τις 14 Μαρτίου οι Ισπανοί ζουν σε μια από τις αυστηρότερες καραντίνες που έχουν επιβληθεί σε χώρα της Ευρώπης. Επιτρέπεται να βγαίνουν έξω για να αγοράζουν τρόφιμα ή φάρμακα ή για να εργάζονται –εφόσον η δουλειά τους είναι απολύτως αναγκαία– όχι όμως και για να αθλούνται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ισπανία: «2 Μαΐου ο κόσμος θα μπορεί να βγει από το σπίτι» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.