SUPER LEAGUE 2

Super League 2 – Football League: Αυτά θα ζητήσουν από τον Αυγενάκη

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα των αθλητικών και γηπεδικών εγκαταστάσεων
Super League 2 – Football League: Αυτά θα ζητήσουν από τον Αυγενάκη

Τηλεδιάσκεψη έκανε τη Δευτέρα (27/4) η επταμελής ειδική επιτροπή της Super League 2 – Football League εν όψει της αντίστοιχης που θα γίνει την Τρίτη (28/4) με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη Super League 2 – Football League συζήτησαν τα θέματα που θα τεθούν υπ’ όψιν του υφυπουργού Αθλητισμού και η ατζέντα περιλαμβάνει πέντε σημαντικά ζητήματα, που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της κατάστασης από τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, έγινε κουβέντα για την υγεία και την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, για την οικονομική στήριξη των ομάδων, για τα τηλεοπτικά και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα των αθλητικών και γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι την εν λόγω επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι εκπρόσωποι των ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανίων, Λεβαδειακού, Τρικάλων και Ιάλυσου.

Λεουτσάκος: «Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η αναδιάρθρωση»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε μια περίοδο που η υγεία των συνανθρώπων μας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της καθημερινότητάς μας, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, αναδεικνύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνία και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνονται στις πόλεις από όλους τους φορείς και από τις ομάδες τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και μην ξεχνάτε: “Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League 2 Football League (@sl2fl_gr) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2 – Football League: Αυτά θα ζητήσουν από τον Αυγενάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.