ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αρχηγοί»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει κεντρικό θέμα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Αρχηγοί! Το Sportime έχει το ρεπορτάζ για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, που μένουν στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν Ποιος ο ρόλος τους στη νέα ομάδα, που «χτίζει» ο Γιώργος Μπαρτζώκας Οι σκέψεις που έχουν κάνει για...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αρχηγοί»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει κεντρικό θέμα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Αρχηγοί! Το Sportime έχει το ρεπορτάζ για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, που μένουν στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν
Ποιος ο ρόλος τους στη νέα ομάδα, που «χτίζει» ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Οι σκέψεις που έχουν κάνει για την παραμονή στο λιμάνι της καρδιάς τους.

ΑΕΚ: Η αποκάλυψη. Τι έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Λούις Πέρεθ και το σκάουτινγκ, που έχει κάνει η ΑΕΚ. Ο Χουλτ θέλει να μείνει και περιμένει. Η Ένωση «τελείωσε» το θέμα Σκόκο. Η Άντερλεχτ αφήνει ελεύθερο τον Βράνιες, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης.

ΠΑΟΚ: Σαν τρελός. Ο Μίσιτς θέλει να μείνει και περιμένει τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ. Αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου για την παρέμβαση του Ολυμπιακού στο CAS.

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά. Ο Ανουάρ δεν ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Πώς ο Βέλεθ πρόλαβε τον κορονοϊό και γιατί η δική του μεταγραφή δεν έχει σχέση με τους Καρλίτος και Αγιούμπ.

Ολυμπιακός: «Θέλει τον Μπενσαρκί»/ Στην Αίγυπτο αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον 25χρονο εξτρέμ της Ζάμαλε. Οι δυσκολίες της υπόθεσης και η συμβολή των Ανιγκό, Ελ Αραμπί. Δεν φεύγει ο Ζοσέ Σα.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αρχηγοί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.