ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για ψήσιμο

Βουλευτής: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για ψήσιμο. Εντοπίστηκε σε ψησταριά, παρέα με άλλα δύο πρόσωπα. Επιβλήθηκαν πρόστιμα και στους τρεις, καθώς δεν είχαν σχετική άδεια. Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος εντοπίστηκε – μαζί με άλλα δύο άτομα – σε ψησταριά της Λάρνακας, χωρίς να διαθέτει κάποια σχετική άδεια, εν μέσω περιοριστικών μέτρων...
Βουλευτής: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για ψήσιμο

Βουλευτής: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για ψήσιμο. Εντοπίστηκε σε ψησταριά, παρέα με άλλα δύο πρόσωπα. Επιβλήθηκαν πρόστιμα και στους τρεις, καθώς δεν είχαν σχετική άδεια.

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος εντοπίστηκε – μαζί με άλλα δύο άτομα – σε ψησταριά της Λάρνακας, χωρίς να διαθέτει κάποια σχετική άδεια, εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή Κύπρου, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ εντοπίστηκε, το περασμένο Σάββατο, από την αστυνομία να γευματίζει σε ψησταριά μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν τα μέλη της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι κανένας δεν είχε κάποια σχετική άδεια.

Συνεπώς, εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, τόσο σε βάρος των τριών, όσο και του ιδιοκτήτη της ψησταριάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουλευτής: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για ψήσιμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.