ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα

Οι «καμπάνες» παραμένουν αν δεν τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης
Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα

Μάσκα: Πρόστιμο 150 ευρώ θα πληρώνει όποιος δεν φοράει, παρά τα όσα ορίζουν τα νέα μέτρα.

Επιπλέον πρόστιμα από 2.000 έως 100.000 ευρώ θα πληρώνουν καταστήματα που άνοιξαν νωρίτερα απ’ ό,τι ορίζεται στις αποφάσεις για σταδιακή άρση των μέτρων ή δεν τηρούν τους κανόνες κατά περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Από το μένουμε σπίτι περνάμε στη σταδιακή κινητικότητα όπου το μείζον, το βασικό, το κρίσιμο είναι ένα: Τηρούμε όλοι τους κανόνες προστασίας που συνοδεύουν τη σταδιακή άρση του κάθε μέτρου. Και αυτό ακριβώς είναι ο μεγάλος στόχος μας!

Οι πολίτες κινούμαστε όπου επιτρέπεται, αλλά με τους όρους προστασίας που επιβάλλεται και μόνο. Οι επιχειρήσεις ανοίγουν και υποδέχονται τους πολίτες αυστηρά με τους περιορισμούς σε τετραγωνικά και τα μέτρα προστασίας που συνοδεύουν το άνοιγμά τους.

Εφόσον τηρηθούν συντριπτικά τα παραπάνω και με βάση τα πραγματικά δεδομένα που θα αξιολογούμε καθημερινά και τις προτάσεις των επιστημόνων μας, θα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα.

Όσο πιο αυστηρά τηρήσουμε τους κανόνες στα νέα μας βήματα τόσο πιο σίγουρα θα προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα. Όσο πιο χαλαρά ή ανεύθυνα επιχειρήσουν κάποιοι να τα αντιμετωπίσουν ή να τα προσπεράσουν τόσο πιο κοντά θα είμαστε στο να βάλουμε φρένο, ακόμα και να γυρίσουμε σε νέους περιορισμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα λάθη στη μάσκα και τη χρήση της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.