ΑΕΚ

«Αγιά Σοφιά»: Η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος και η ΑΕΚ στα έργα της υπογειοποίησης (pics)

Στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται οι εργασίες κανονικά παρότι έχουν... παγώσει τα πάντα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού -Ξενάγηση στο εργοτάξιο
«Αγιά Σοφιά»: Η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος και η ΑΕΚ στα έργα της υπογειοποίησης (pics)

Στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται οι εργασίες κανονικά παρότι έχουν… παγώσει τα πάντα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη επισκέφτηκε σήμερα το υπό ανέγερση γήπεδο. Η κα Κοσμίδη, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο και δημοτικό σύμβουλο της πόλης Λύσανδρο Γεωργαμλή, βρέθηκαν στα έργα της υπογειοποίησης, αλλά και του γηπέδου.

Η ανάρτηση της: «Με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του και παλαίμαχο της ΑΕΚ , σε ξενάγηση απο τους επιβλέποντες μηχανικούς της Περιφερειας Αττικης και του αναδόχου για την πορεία του έργου υπογειοποίησης της «Αγίας Σοφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά»: Ετσι θα είναι η σουίτα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αγιά Σοφιά»: Η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος και η ΑΕΚ στα έργα της υπογειοποίησης (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.