EUROLEAGUE

Χάουαρντ Σαντ- Ρος: «Τρελαίνομαι»! (vid)

Ο Χάουρντ Σαντ- Ρος μίλησε στην Euroleague για την ζωή στην «καραντίνα», τόνισε ότι «τρελαίνεται» που είναι κλεισμένος σπίτι και επισήμανε ότι του λείπει το μπάσκετ. «Τρελαίνομαι», είπε ο Χάουαρντ Σαντ- Ρος. Όχι μην βιαστείτε να πείτε ότι ο Κουβανός το είπε αυτό επειδή ίσως να έχει απογοητευτεί από την ζωή στην ΤΣΣΚΑ και να...
Χάουαρντ Σαντ- Ρος: «Τρελαίνομαι»! (vid)

Ο Χάουρντ Σαντ- Ρος μίλησε στην Euroleague για την ζωή στην «καραντίνα», τόνισε ότι «τρελαίνεται» που είναι κλεισμένος σπίτι και επισήμανε ότι του λείπει το μπάσκετ.

«Τρελαίνομαι», είπε ο Χάουαρντ Σαντ- Ρος. Όχι μην βιαστείτε να πείτε ότι ο Κουβανός το είπε αυτό επειδή ίσως να έχει απογοητευτεί από την ζωή στην ΤΣΣΚΑ και να μετάνιωσε που μετακόμισε στην ρωσική ομάδα από την ΑΕΚ. Για άλλο λόγο το είπε και έχει το δίκιο του.

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη είναι όπως όλος ο κόσμος κλεισμένος στο σπίτι του λόγω του κορονοϊού. Ο Σαντ- Ρος είναι σε «καραντίνα» όπως όλοι μας και ξεκαθάρισε στα «Vlogs» της Euroleague ότι αυτό τον τρελαίνει.

Ο Κουβανός είπε τα ακολουθεί τα μέτρα προφύλαξης, αλλά δεν μπορεί εύκολα να αποδεχτεί τον… εγκλεισμό και επισήμανε ότι του λείπει το μπάσκετ και θέλει να ξαναμπεί στα παρκέ, όταν αυτό βέβαια, είναι εφικτό.

Ο Χάουαρντ Σαντ- Ρος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για όλους μας. Ακολουθούμε τα μέτρα, μένουμε σπίτι. Αν βγεις έξω, πλένεις τα χέρια σου και κάνεις ο,τι είναι απαραίτητο ως μέτρο εναντίον του ιού.

Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ. Τρελαίνομαι με το να είμαι σπίτι και να μην κάνω τίποτα και είμαι σίγουρος πως αυτό ισχύει για όλους. Για φιλάθλους και παίκτες. Θέλω όμως όλοι να είναι υγιείς και να παίξουμε ξανά μπάσκετ, όταν είναι εφικτό».

Ο παίκτης της ρωσικής ομάδας τόνισε πάντως, ότι δεν έχει μείνει αγύμναστος, καθώς ο Έλληνας γυμναστής των Ρώσων, Κώστας Χατζηχρήστος τους στέλνει προγράμματα εκγύμνασης, που πρέπει να ακολουθούν: «Ο γυμναστής μας, Κώστας Χατζηχρήστος, μας έχει δώσει πρόγραμμα για κάθε μέρα. Κάθε βδομάδα στέλνει νέο, μας προτείνει τι να κάνουμε στο σπίτι. Κατά τ’ άλλα μένουμε στον καναπέ, βλέπουμε ταινίες, παίζουμε παιχνίδια και όλα αυτά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάουαρντ Σαντ- Ρος: «Τρελαίνομαι»! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.