ΕΛΛΑΔΑ

Φασούλας- Κιουμουρτζόγλου: Πάλι αγαπημένοι

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και η αυτή που τραβήχτηκε από την τελετή της μετονομασίας του ιστορικού κλειστού της Πάτρας σε «Κώστας Πετρόπουλος» λέει πολλά. Ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου είναι και  πάλι αγαπημένοι μετά από 26 χρόνια.  Το Μουντομπάσκετ του 1994 έχει μείνει αξέχαστο σε πολλούς και για πολλούς λόγους. Η...
Φασούλας- Κιουμουρτζόγλου: Πάλι αγαπημένοι

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και η αυτή που τραβήχτηκε από την τελετή της μετονομασίας του ιστορικού κλειστού της Πάτρας σε «Κώστας Πετρόπουλος» λέει πολλά. Ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου είναι και  πάλι αγαπημένοι μετά από 26 χρόνια. 

Το Μουντομπάσκετ του 1994 έχει μείνει αξέχαστο σε πολλούς και για πολλούς λόγους. Η Εθνική Ελλάδας καταφέρει να βρεθεί μέχρι την τέταρτη θέση διοργάνωσης.

Δεν ήταν όλα ρόδινα όμως. Η Εθνική βρισκόταν στην Ουάσινγκτον για φιλικές αναμετρήσεις και ο Φασούλας είχε ζητήσει από τον προπονητή του, τον Κιουμουρτζόγλου, άδεια για να πάει στη Νέα Υόρκη για προσωπική του υπόθεση.

Εκεί ήταν που ήρθε η ρήξη στη σχέση των δύο αντρών. Ο Φασούλας πήγε στη Νέα Υόρκη και ο Κιουμουρτζόγλου έθεσε βέτο και ήταν αρνητικός στο να τον δεχτεί πίσω στην ομάδα.

Όταν το θέμα έφτασε στην Ομοσπονδία και τέθηκε το ερώτημα: «εγώ ή αυτός», η απάντηση ήταν «αυτός».

Και κάπως έτσι ο Κιουμουρτζόγλου μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από τις ΗΠΑ (με δικά του έξοδα) και τελείωσε άδοξα η καριέρα του στον πάγκο της «γαλανόλευκης»

Πλέον οι δύο τους φαίνεται πως μετά από τόσα χρόνια έβαλαν νερό στο κρασί και όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία είναι και πάλι αγαπημένοι.

Φασούλας- Κιουμουρτζόγλου

Από τα αριστερά Παναγιώτης Γιαννάκης, Λάκης Τσάβας, Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου και Παναγιώτης Φασούλας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φασούλας- Κιουμουρτζόγλου: Πάλι αγαπημένοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ