ΠΑΟΚ

Φερέιρα: Η τακτική του ΠΑΟΚ στο ψυγείο του! (pic)

Ασταμάτητος είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος συνεχίζει τη δουλειά εν μέσω καραντίνας, έχοντας συστήματα ακόμα και στο ψυγείο του. Μπορεί η ομάδα του Δικεφάλου να απέχει από τις προπονήσεις εδώ και ενάμισι περίπου μήνα, ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν σταμάτησε ποτέ τη δουλειά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννούλης: Ξανά στο κόλπο για τα...
Φερέιρα: Η τακτική του ΠΑΟΚ στο ψυγείο του! (pic)

Ασταμάτητος είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος συνεχίζει τη δουλειά εν μέσω καραντίνας, έχοντας συστήματα ακόμα και στο ψυγείο του.

Μπορεί η ομάδα του Δικεφάλου να απέχει από τις προπονήσεις εδώ και ενάμισι περίπου μήνα, ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν σταμάτησε ποτέ τη δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννούλης: Ξανά στο κόλπο για τα 10 εκ. ευρώ!

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός, πως το σπίτι του είναι γεμάτο με… συστήματα και πλάνα για τον Δικέφαλο, έχοντας μάλιστα ακόμη και στο ψυγείο του.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανάρτησε ο διευθυντής των New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, από το σπίτι του.

Φερέιρα ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φερέιρα: Η τακτική του ΠΑΟΚ στο ψυγείο του! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.