ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Πισωγύρισμα για την παραμονή του Δώνη

Ακόμα ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει πάλι ο Παναθηναϊκός, αφού όπως φαίνεται ο Γιώργος Δώνης, σκέφτεται πολύ σοβαρά το αν θα παραμείνει η όχι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», έτσι ερμηνεύτηκε η τελευταία του συνέντευξη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώνης, ο… «λιμνάνθρωπος» (pic) Αυτό έγινε από συγκεκριμένους ανθρώπους,...
Παναθηναϊκός: Πισωγύρισμα για την παραμονή του Δώνη

Ακόμα ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει πάλι ο Παναθηναϊκός, αφού όπως φαίνεται ο Γιώργος Δώνης, σκέφτεται πολύ σοβαρά το αν θα παραμείνει η όχι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», έτσι ερμηνεύτηκε η τελευταία του συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώνης, ο… «λιμνάνθρωπος» (pic)

Αυτό έγινε από συγκεκριμένους ανθρώπους, που έχουν την ευχέρεια (ή την «κατάρα») της απ’ ευθείας επαφής τόσο με το «τρένο» όσο και με τον απόντα από κάθε διάλογο (και διαρροή) στο όλο διάστημα το «μένει-φεύγει» του Δώνη, Αλαφούζο. Και εξακολουθούν να μην είναι αισιόδοξοι….

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Πισωγύρισμα για την παραμονή του Δώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.