FEATURED

MasterChef 4: Αγνώριστη η Μαρία εκτός παιχνιδιού! (pics)

Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είναι περισσότερο εντυπωσιακή από ό,τι πιστεύεις
MasterChef 4: Αγνώριστη η Μαρία εκτός παιχνιδιού! (pics)

Ένα από τα… θέματα που έχουν μονοπωλήσει το φετινό MasterChef, είναι η σχέση που έχουν αναπτύξει ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη.

Οι δυο τους πλέον φανερά, εδώ κι αρκετά επεισόδια, δρουν σαν ένα αγαπημένο ζευγάρι, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως χώρισαν με το που βγήκαν από το παιχνίδι.

Πάντως, οι φωτογραφίες της Μαρίας που κυκλοφορούν από τη ζωή της έξω από το παιχνίδι μαγειρικής δεν… δικαιώνουν τον Δημήτρη για αυτή την επιλογή, αν ήταν δική του βέβαια. Η νεαρή διαγωνιζόμενη είναι αρκετά εντυπωσιακή, με το fanpage της που έχει, όπως φαίνεται, επικοινωνία μαζί της, να ανεβάζει φωτογραφίες που θα σε αφήσουν με το… στόμα ανοικτό.

Κι αυτό γιατί η Μαρία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στο MasterChef. Στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει με την 21χρονη από την Κατερίνη να είναι εκτός σπιτιού, δείχνουν πως δεν θα… δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο, μετά τον Δημήτρη που γύρισε στην πρώην του. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Ένα βήμα παραπέρα στη σχέση τους (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 4: Αγνώριστη η Μαρία εκτός παιχνιδιού! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.