ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Επίθεση και μολότοφ κατά αστυνομικών (vid)

Οι εντάσεις στην περιοχή της Κυψέλης συνεχίζονται, με αντιεξουσιαστές να ρίχνουν μολότοφ κατά διμοιριών των ΜΑΤ. Από νωρίς, κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και από εκεί πραγματοποίησε πορεία με αφορμή τα χθεσινά περιστατικά και τις συλλήψεις που υπήρξαν το βράδυ της Παρασκευής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τεράστιο σκάνδαλο 87.000.000 ευρώ με τους μπλε κάδους από την...
Κυψέλη: Επίθεση και μολότοφ κατά αστυνομικών (vid)

Οι εντάσεις στην περιοχή της Κυψέλης συνεχίζονται, με αντιεξουσιαστές να ρίχνουν μολότοφ κατά διμοιριών των ΜΑΤ.

Από νωρίς, κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και από εκεί πραγματοποίησε πορεία με αφορμή τα χθεσινά περιστατικά και τις συλλήψεις που υπήρξαν το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τεράστιο σκάνδαλο 87.000.000 ευρώ με τους μπλε κάδους από την ΕΕΑΑ!»

Οι αντιεξουσιαστές διασκορπίστηκαν σε γύρω δρόμους και έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προκάλεσαν φθορές στις βιτρίνες τεσσάρων επιχειρήσεων, εκ των οποίων η μία σουπερμάρκετ και ένα υποκατάστημα τράπεζας. Αυτή την στιγμή η ηρεμία φαίνεται να έχει αποκατασταθεί ενώ θα ακολουθήσει καταγραφή και απολογισμός των ζημιών από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα άγνωστος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης με μαχαίρι και όταν έφτασαν εκεί αστυνομικές δυνάμεις, ήρθαν αντιμέτωποι με 400 άτομο που τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια. Οι αστυνομικές δυνάμεις σε αυτό το περιστατικό απάντησαν με χημικά και συνολικά έγιναν 37 προσαγωγές εκ των οποίων οι 5 κατέληξαν συλλήψεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυψέλη: Επίθεση και μολότοφ κατά αστυνομικών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.