ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη – Επεισόδια: Αδύνατον να κυνηγάει η αστυνομία τον κόσμο (vids)

Με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε πάει στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για να διαλύσει την συγκέντρωση. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως πήγε διότι είχε δεχθεί τηλεφώνημα για επίθεση με μαχαίρι σε 52χρονο πολίτη που τους κάλεσε. Όπως εξήγησε ο κ.Μπαλάσκας, όμως η αστυνομία είναι αδύνατον να κυνηγάει χιλιάδες κόσμου που...
Κυψέλη – Επεισόδια: Αδύνατον να κυνηγάει η αστυνομία τον κόσμο (vids)

Με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε πάει στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για να διαλύσει την συγκέντρωση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως πήγε διότι είχε δεχθεί τηλεφώνημα για επίθεση με μαχαίρι σε 52χρονο πολίτη που τους κάλεσε.

Όπως εξήγησε ο κ.Μπαλάσκας, όμως η αστυνομία είναι αδύνατον να κυνηγάει χιλιάδες κόσμου που θα βγαίνουν σε πλατείες και παραλίες.

Για τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται σε δημόσιους χώρους μετά την άρση των μέτρων για τις μετακινήσεις μίλησε στον ΑΝΤ1, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας τονίζοντας την ανάγκη σωστής ενημέρωσης και ατομικής ευθύνης προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το Τέρας του Κάβου»: Τι έλεγε πέρσι ο βιαστής όταν έμεινε ελεύθερος!

Όπως εξήγησε ο κ.Μπαλάσκας η αστυνομία είναι αδύνατον να κυνηγάει χιλιάδες κόσμου που θα βγαίνουν σε πλατείες και παραλίες. «Ο ρόλος μας είναι να κάνουμε συστάσεις. Δεν ενδείκνυται κάποιος τιμωρητικός τρόπος. Άλλωστε ο κόσμος έχει κουραστεί και θέλει να βγει μία βόλτα, όμως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα των ειδικών τόνισε» διαχωρίζοντας ωστόσο τον συνωστισμό από την προσπάθεια ορισμένων όπως είπε «ακροαριστερών κύκλων να στήσουν σκηνικό έντασης σε πλατείες κάνοντας επαναστατική γυμναστική».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυψέλη – Επεισόδια: Αδύνατον να κυνηγάει η αστυνομία τον κόσμο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.