ΙΤΑΛΙΑ

Ιντζάγκι: «Σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σεζόν»

Ο προπονητής της Λάτσιο μίλησε για την επανεκκίνηση στη Serie A αλλά και για τις πιθανότητες της ομάδας του για το scudetto
Ιντζάγκι: «Σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σεζόν»

Στην κατάσταση που θα αντιμετωπίσει η Λάτσιο για την ολοκλήρωση της Serie A και τις πιθανότητες να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια μίλησε ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

«Όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. / Είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά. Θα πρέπει να παίζουμε μία φορά κάθε τρεις ημέρες.

Αν η σεζόν δεν είχε σταματήσει, θα παίζαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Ολα θα αλλάξουν τώρα. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό.

Προσπαθούμε να αυξήσουμε ελαφρώς το φόρτο εργασίας στις προπονήσεις, για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιντζάγκι στην Corriere dello Sport, αλλά και το Sky Sport για τον δρόμο που πρέπει να διανύσουν οι «λατσιάλι».

Η Λάτσιο βρίσκεται στο μείον ένα από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και στο συν ένα από την Ίντερ, με αρκετές πιθανότητες για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το scudetto.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την επέτειο είκοσι χρόνων από το τελευταίο πρωτάθλημα της Λάτσι, ο Ιντζάγκι μίλησε για την αντίθεση που υπήρξε στην οικογένειά του την ημέρα που το κατέκτησε.

«Η δική μου χαρά ήταν η απογοήτευση του Πίπο. Μίλησα μαζί του μετά το τέλος της Serie A και ήταν συντετριμμένος. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιταλία: Κατά της επανέναρξης της Serie A οι οπαδοί της Ρόμα και της Αταλάντα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιντζάγκι: «Σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σεζόν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.