MEDIA

MasterChef: Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Μάρλεν

Πολλές αποκαλύψεις είχαμε για την προσωπική ζωή της Μάρλεν Γρυντάκη, οι οποίες έγιναν στην εκπομπή Happy Day. Συγκεκριμένα, καλεσμένη ήταν η θεία της παίκτριας του MasterChef, που δεν άντεξε και ξεψάχνισε την προσωπική ζωή της ανιψιάς της. «Η Μάρλεν είχε μια σχέση στο Λονδίνο και χώρισε πριν μπει στο MasterChef», είπε αρχικά η θεία της....
MasterChef: Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Μάρλεν

Πολλές αποκαλύψεις είχαμε για την προσωπική ζωή της Μάρλεν Γρυντάκη, οι οποίες έγιναν στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη ήταν η θεία της παίκτριας του MasterChef, που δεν άντεξε και ξεψάχνισε την προσωπική ζωή της ανιψιάς της.

«Η Μάρλεν είχε μια σχέση στο Λονδίνο και χώρισε πριν μπει στο MasterChef», είπε αρχικά η θεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από το Masterchef στην ΕΡΤ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο σύντροφός της ήταν Έλληνας. Η σχέση τελείωσε γιατί η Μάρλεν ήξερε πως θα μείνει στην Ελλάδα. Δε μπορούσε να δεσμεύσει το παιδί. Χώρισαν φιλικά.

Δεν ήταν μάγειρας ο πρώην σύντροφός της. Η μητέρα της Μάρλεν ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Η Μάρλεν δούλευε πέντε χρόνια στο Λονδίνο σε ένα περουβιανό εστιατόριο»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef: Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Μάρλεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.